Alma Terzic Biyografisi

Doğum tarihi: 11.Temmuz.1987
Alma Terzic kaç yaşında: 36
Kilo & Boy:
Burcu: Yengeç
Meslek: Sinema Oyuncusu, Dizi Oyuncusu
Alma Terzic doğum yeri: Zenica, Yugoslavya (Bosna-Hersek)

Alma Terzic Kimdir?

Yugoslavya’nın Zenica şehrinde 11 Temmuz 1987’de dünyaya gelen Alma Terzic, Boşnak kökenlidir. Beş yaşında ailesiyle birlikte memleketinde başlayan savaştan dolayı iki yıl boyunca bodrumda saklanmak zorunda kalmıştır. Alma, oyunculuk eğitimine dört yıl boyunca devam etmiştir.

Terzic, kariyerine 2008 yılında “Kar” adı verilen bir sinema filmi ile başladı. Üç yıl sonra, senaryosu Angelina Jolie tarafından yazılan ve aynı zamanda yönetmen koltuğunda da oturduğu “Kan ve Aşk” filminde oynadı. 2012’de ise Zülfü Livaneli’nin müziklerini hazırladığı “Veda” dizisinde Eirene karakterine hayat verdi ve bu süre zarfında Mehmet Aslantuğ ve Fahriye Evcen ile çalışma fırsatı buldu.

2013 yılında “Öyle Sevdim ki Seni” adlı filmde rol aldı. Bir sonraki yıl, “Şeref Meselesi” adlı televizyon dizisinde Kerem Bursin, Şükrü Özyıldız ve Yasemin Allen ile birlikte performans sergiledi.

Alma Terzic’in filmografi listesi:
2014 – Şeref Meselesi (TV Dizisi)
2013 – Üç Yol (Sinema Filmi)
2013 – Öyle Sevdim ki Seni (Sinema Filmi)
2013 – Fatih (TV Dizisi)
2012 – Veda (TV Dizisi)
2011 – Mavi Kelebekler (TV Dizisi)
2011 – Kan ve Aşk (Sinema Filmi)
2010 – Unutma Beni İstanbul (Sinema Filmi)
2009 – volim te (Kısa Film)
2008 – mahala (Kısa Film)
2008 – Snow (Sinema Filmi)

Alma Terzic haberleri

Alma Terzic, Alma Terzic biyografisi, Alma Terzic hayatı, Alma Terzic özgeçmişi, Alma Terzic hakkında, Alma Terzic doğum yeri
Alma Terzic fotoğraf, Alma Terzic video, Alma Terzic resim, Alma Terzic kimdir?, Alma Terzic kaç yaşında?, Alma Terzic nereli,
Alma Terzic memleketi

Haber bulunamadı

Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!