Tuğçe Açıkgöz Biyografisi

Doğum tarihi: 10.Şubat.1993
Tuğçe Açıkgöz kaç yaşında: 30
Kilo & Boy:
Burcu: Kova
Meslek: Dizi Oyuncusu
Tuğçe Açıkgöz doğum yeri: Ankara

Tuğçe Açıkgöz Kimdir?

Tuğçe Açıkgöz, 1993 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir ve oyunculuk eğitimini Kadir Has Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Oyunculuk kariyerine çocuk ve genç oyunculara eğitim veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda başlamış ve burada hâlâ asistan olarak görev yapmaktadır.

2015 yılında Yağız Alp Akaydın’ın yönettiği ve başrollerinde Ece Çeşmioğlu, Vildan Atasever, Tansel Öngel, Çağdaş Onur Öztürk ve Tarık Ündüz’ün yer aldığı “Yaz’ın Öyküsü” isimli diziye Ekim karakteriyle katıldı.

2021 ve 2022 yıllarında Alper Çağlar’ın kaleme aldığı, BluTV’de yayınlanan “Börü 2039” dizisinde Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Cansel Elçin, Deniz Uğur, Doğan Bayraktar, Ozan Ağaç, Tuğba Sunguroğlu ile birlikte performans sergiledi.

2022’de Show TV’de yayınlanan “Oğlum” adlı dizide Kubilay Aka ile önemli bir rol üstlendi.

Açıkgöz’ün filmografi listesi ise şöyle:

2022 – Oğlum (Sedef) (TV Dizisi)
2021 – Sol Yanım (Zeynep) (TV Dizisi)
2021 – 2022 – Börü 2039 (Ece Kara) (TV Dizisi)
2021 – Menajerimi Ara (İrem) (TV Dizisi)
2019 – Leke (Şirin Açar) (TV Dizisi)
2016 – Baba Mirası (Sinema Filmi)
2015 – Yaz’ın Öyküsü (Ekim) (TV Dizisi)
2014 – Alev (TV Filmi)
2011 – Ağlama Ne Olur (TV Filmi)
2007 – Vatan Sağolsun (Elif) (Sinema Filmi)
2005 – Babam Geri Döndü (Yeşim) (TV Filmi)
2005 – Alaturka (Tuğçe) (TV Filmi)

Tuğçe Açıkgöz haberleri

Tuğçe Açıkgöz, Tuğçe Açıkgöz biyografisi, Tuğçe Açıkgöz hayatı, Tuğçe Açıkgöz özgeçmişi, Tuğçe Açıkgöz hakkında, Tuğçe Açıkgöz doğum yeri
Tuğçe Açıkgöz fotoğraf, Tuğçe Açıkgöz video, Tuğçe Açıkgöz resim, Tuğçe Açıkgöz kimdir?, Tuğçe Açıkgöz kaç yaşında?, Tuğçe Açıkgöz nereli,
Tuğçe Açıkgöz memleketi

Haber bulunamadı

Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!