10 Aralık MasterChef’e veda eden yarışmacı kim?

httpswww.ensonhab 22
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Televizyon dünyasının en popüler yarışmalarından biri olan MasterChef All Star, Tv8 televizyonunda hayranlarıyla buluştu. Bir sonraki bölümde hangi yarışmacının elendiğini merak eden izleyiciler, gün boyunca sosyal medyada konu hakkında yorumlar yaptı. Eleme potasında yer alan ve şeflerin belirlediği menüyü en doğru bir şekilde yapmak için ter döken yarışmacılar; Esra, Cemre, Kıvanç ve Dilara, tüm yeteneklerini sergileyerek göz doldurdu.

Eleme gecesi, her zamanki gibi son derece gergin bir atmosferi beraberinde getirdi. Üç farklı yarışmadan oluşan gece, puanlama sistemi üzerinden ilerledi. Yarışmacılar, bu yarışmalarda aldıkları puanlar doğrultusunda eleme potasında yer aldıklarını hatırlatarak, en düşük puanı alan yarışmacının belirlendiği an tensiyon doruklarda yerini aldı.

MasterChef All Star’ın 10 Aralık tarihli eleme gecesinden hangi yarışmacının ayrıldığı merak konusu oldu. Son round, rekabetin had safhaya ulaştığı Cemre ile Dilara arasında geçti. Üç yarışmanın sonrasında biriken puanlara göre Dilara 54 puan topladı, Cemre ise 50.5 puanla yetinmek durumunda kaldı. Bu sonuçlarla birlikte, MasterChef’e veda eden isim eski şampiyon Cemre oldu.

10 Aralık Masterchef All Star yarışmasına veda eden yarışmacı kim? öğrenmek için aşağıdaki vdeoyu izleyebilirsiniz?

Masterchef All Star Hikayesi Biten Yarışmacı Belli Oldu

10 Aralık MasterChef’e veda eden yarışmacı kim?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!