Acun Ilıcalı: “Survivor’a keşke almasaydım”

acun ilicali dan sur
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir Youtube programında Survivor programı hakkında konuşan Ilıcalı, “Survivor’a keşke almasaydım” dediğiniz kimse var mı?” sorusuna ilginç bir yanıt vermişti. Ilıcalı, “Var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor’ı soruyorlar bana, ‘Survivor’ı bana sormayın’ diyor. Ben de aradım ‘Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?’ dedim. ‘Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri bana yanlış olmuş’ dedi. ‘Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın’ dedim” şeklinde konuşmuştu.

[]

Ilıcalı’nın bu sert açıklamaları, Serkay Tütüncü’yü hedef aldığı şeklinde yorumlanmış ve Tütüncü de ünlü sunucuya cevap vermekten geri kalmamıştı.

[]

Bu defa Acun Ilıcalı, Asist Analiz programında önemli bir açıklama yaptı. Süper Lig’de yer almış olan hangi futbolcuları Survivor programında görmek istediği sorulan Ilıcalı, iki önemli ismi açıkladı. Ilıcalı, “Emre Belözoğlu ile Arda Turan’ı al, sonra televizyonun karşısına geç izle. Sunmama bile gerek yok ondan sonra” şeklinde konuştu.

[]

Acun Ilıcalı: “Survivor’a keşke almasaydım”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!