Afra Saraçoğlu pembeler içinde! Göbeğine kadar inen dekoltesine bakan bir daha baktı

Afra Saraçoğlu'nun iddialı ve cesur stil tercihi geceye damga vurdu! Göbeğine kadar inen derin göğüs dekoltesiyle dikkatleri üzerine çeken Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisindeki Seyran karakterinin öfkeyi kontrol etmeyi öğrettiğini söyledi. #AfraSaraçoğlu #YalıÇapkını #CesurStil

yali capkini nin sey
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını’ndaki rolüyle dikkatleri üzerine çeken Afra Saraçoğlu, reklam yüzü olduğu bir markanın gecesinde boy gösterdi. Seyran karakterine hayat veren Saraçoğlu, derin göğüs dekolteli pembe elbisesiyle geceye damga vurdu.

yali capkini nin sey 1

Göbeğine kadar inen bu cesur tercih, gözleri ona çevirdi ve bir daha baktırdı. Ancak bazıları Tarzını abartılı bulurken, diğerleri ise Afra Saraçoğlu‘nun güzelliğine hayran kaldı. Öğrenildiğine göre bu şık elbise için Saraçoğlu tam tamına 74 bin TL ödemiş. Gazetecilerle yaptığı söyleşide, Seyran karakterinin kendisine öfkesini kontrol etmeyi öğrettiğini ifade etti.

Afra Saraçoğlu pembeler içinde! Göbeğine kadar inen dekoltesine bakan bir daha baktı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!