Alemin Kıralı’nın Ahsen’i Yağmur Ün’e boşanma yaradı! Son hali konuşuluyor

Yağmur Ün, kısa süreli evliliği ve ani boşanması sonrası sosyal medyada yer aldığı paylaşımlarla takipçilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Yeni ve özgüven dolu görünümü hayranları tarafından çok sevildi. #YağmurÜn #Ahsen #Dönüşüm

alemin kirali nin ah
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sahne yaşamına çocuk yaşında giren ve “Alemin Kıralı” adlı yapımda canlandırdığı Ahsen karakteriyle daha geniş bir izleyici kitlesi kazanan Yağmur Ün‘ün bir süreliğine kameralardan uzak gerçekleşen kısa süreli evlilik ve ardından gerçekleşen boşanma süreci, Ün’ün takipçilerini şaşırtmıştı.

Başladığı profesyonel oyunculuk kariyerine “Kırgın Çiçekler” ve “Söz” gibi reyting rekorları kıran dizilerle devam eden Uğur Ün, taşların yerinden oynadığı 2022 yılında Doğaç Ergezen ile evlilik kararı almıştı. Ancak çiftin bu mutlu birliktelikleri, Ün’ün hamile olduğunu duyurduktan kısa bir süre sonra beklenmedik bir şekilde son bulmuştu.

2022’nin ortalarının en aşk dolu çiftlerinden biri olarak gösterilen Ün ve Ergezen, Haziran ayında dünyaevine girerken Aralık 2022’de ise minik bir kız çocuğunu kucaklarına almışlardı. Ancak çiftin bu mutlu birlikteliği, bir sonraki senenin Temmuz ayında sessiz sedasız şekilde sona ermekteydi.

Boşanma süreci sonrasında yağının kızıyla sessiz ama tatmin edici bir yaşam sürdüren Yağmur Ün, fansının yoğun ilgi göstermeye devam ettiği sosyal medya hesabında kızıyla olan tatlı anlarını zaman zaman paylaşıyor. Ancak paylaşımları kadar ilgi gören bir diğer nokta da Ün’ün boşandıktan sonraki çarpıcı dönüşümü olmuştur. Önceki hallerinden dikkat çeken özgüven dolu bir imaj yerleştirdi ve bu durum hayranlarından olumlu yanıtlar topladı.

Alemin Kıralı’nın Ahsen’i Yağmur Ün’e boşanma yaradı! Son hali konuşuluyor
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!