Aleyna Tilki’den kendisini trend listesine taşıyan hayranlarına fotoğraflı teşekkür!

sarkici aleyna tilki
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü sanatçı Aleyna Tilki, hem müzik kariyeri hem de özel yaşamıyla sıklıkla adını gündeme getiriyor. Ancak bu seferki gündem oluş sebebi ise, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla oldu.

Aleyna Tilki, 3.1 milyon Instagram takipçisiyle geniş bir kitleye ulaşıyor. Fırfırlı minik bir eteği ve elinde bir sigara ile oldukça iddialı bir pos verip bu fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Tilki’nin Doğu Swag ile birlikte seslendirdiği yeni şarkısı ‘Bir Gün Ol Yerimde’ internette kısa sürede yüksek dinlenme sayılarına ulaşarak trend listesine girdi. Sanatçı dinlenme sayısı ile trend listesine girmesinin mutluluğunu hissettirecek bir şekilde, klibin çekimleri sırasında çekilen fotoğraflarını yayınladı ve altına da “Şarkımızı ilk günden trendlere taşıdığınız için, bol bol dinlediğiniz için teşekkür ederim” notunu düştü.

Ünlü şarkıcının paylaşımlarına sayısız beğeni ve yorum geldi. Bu yorumlar arasında yakın dostu Serel Yereli’nin yorumu da dikkat çekiyor. Yereli, Tilki’nin sigaralı fotoğrafına “Melakelere sigara içirten dünya cinlere neler yapmaz” yorumunu yaptı. Tilki ise bu yoruma “İşte cinler de başka şeyler içiyor maalesef” şeklinde karşılık verdi.

Aleyna Tilki’den kendisini trend listesine taşıyan hayranlarına fotoğraflı teşekkür!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!