Aslıhan Karalar’dan sıra dışı bir rol

Aslıhan Karalar, 'Limit dizisi' ile ekranlara geri dönüyor. Beste karakterini canlandırırken kendisine aşina olmadığı bir psikolojik durumla karşılaşan Karalar, bu role hazırlanmak için psikiyatrlarla ve psikologlarla çalıştı. #AslıhanKaralar #LimitDizi #SıradışıRol

aslihan karalar dan
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tanınmış oyuncu Aslıhan Karalar, seyircilerin karşısına ‘Limit’ adlı diziyle tekrar çıkıyor. Yoğun hazırlıkların ardından hayranlarının beğenisine sunulan yeni dizide Karalar, hayatının en komplike rolünü canlandırıyor.

Dizi için kapsamlı bir şekilde psikologlar, psikiyatrlar ve oyuncu koçlarıyla birlikte çalıştığını belirten Karalar, anne-babasının boşanmış olduğu ve sevgiden mahrum kalmış Beste karakterini oynayarak tüm dikkatleri üzerinde topladı.

aslihan karalar dan 2

Daha önceki çalışmalarına kıyasla oldukça farklı bir karakterle hayranlarının karşısına çıkan Karalar, çektiği acıdan zevk alarak yakarak yaşayan bir karakterin iç dünyasını keşfediyor.

Eğitimini sürdüren ve öğrenmenin bir sonu olmadığını belirten Karalar, gelecek projelerde yer alma olasılığını değerlendiriyor.

Aslıhan Karalar’dan sıra dışı bir rol
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!