Banu Parlak’ın saldırgan köpeği rehabilite ediliyor

Banu Parlak'ın saldırgan köpeği rehabilite ediliyor. Ünlü fenomenin köpeği, komşusunun köpeği olan Leo'ya saldırarak onu öldürdükten sonra, hayvan rehabilitasyon merkezinde tutulan Drago, uzun bir rehabilite sürecinden sonra sahibine teslim edilecek. #banuparlak #leo #ünlüfenomen

banu parlakin kopegi rehabilite ediliyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak’ın saldırgan köpeği Drago rehabilite ediliyor. Ünlü fenomenin köpeğinin komşusunun köpeği olan Leo’yu saldırarak öldürülmesinden sonra hayvan rehabilitasyon merkezinde tutulan Drago uzun bir rehabilite sonrası sahibine teslim edilecek.

banu parlakin kopegi rehabilite ediliyor 1

DurakMedya’da yer alan habere göre ünlü fenomen Banu Parlak köpeğinin karıştığı korkunç olay sonrası bilgi verdi. Köpeğinin havyan rehabilitasyon merkezinde tutulduğunu söyleyen Parlak, Drago’nun olayın hala şokunu atlatamadığını söyledi . Parlak ” Drago’yu soran herkese çok teşekkür ederiz. Oğlum rehabilite aşamasında çok etkilendi. Günlerce ağladı. Bir süre daha eğitime devam edecek” dedi.

Banu Parlak’a ‘5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nun 5. maddesince 4 bin 800 lira idari para cezası uygulanmıştı , köpeklerini kaybeden aile ise ünlü fenomene maddi ve manevi tazminat davası açmıştı.

Banu Parlak’ın saldırgan köpeği rehabilite ediliyor
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!