Beren Saat, Derin Dekolteli Elbisesiyle Göz Kamaştırdı!

beren saat derin dek
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Beren Saat, Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bihter karakteri ile büyük bir ün yakalamıştı. Ancak son zamanlarda bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Heyecanla beklenen bir dönüş yapacak olan oyuncu, Vogue Film dergisi için gerçekleştirdiği bir pozla gündeme geldi. Derginin kapak güzeli olan Beren Saat, pozunda tercih ettiği derin göğüs dekoltesi ve şeffaf detaylarla dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada da büyük bir olay yarattı.

Beren Saat’in son çekimlerinde tercih ettiği elbise, elegant ve bir o kadar da ateşli bir görünüm sağlamıştı. Yıllara meydan okuyan güzel oyuncu, hayranları tarafından “Bihter gibi ateşli görünüyor” şeklinde yorumlanırken, birçok kişi de “Bihter geri döndü” ifadesini kullanarak heyecanlarını dile getirdi.

Beren Saat’in yakın zamanda ekranlara dönüş yapacağı proje ise merakla beklenen bir film olan “İstanbul İçin Son Çağrı”dır. Başrolde Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı film, hem oyuncuların hem de hayranların heyecanını artırmıştı. Beren Saat’in bu filmdeki performansı konuşulacak gibi görünüyor. Oyuncunun hayranları, heyecanla onun geri dönüşünü bekliyor ve başarılı bir performans sergilemesini umut ediyor.

İşte Beren Saat’in son çekimlerindeki görüntüleri:
Beren Saat

Beren Saat
Beren Saat, Derin Dekolteli Elbisesiyle Göz Kamaştırdı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!