Bir Sevdadır 7. bölümde neler olacak? Bıcakçı ve Karlıca aileleri arasında neler yaşanacak?

Düğün kavgası, velayet mücadelesi ve sponsorluk sırlarıyla dolu yeni bölüm heyecanı! #BirSevdadır #AileGerilimi #DiziBağımlılığı

bir sevdadir bica
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Sevdadır 7. bölümde neler olacak? Farklı hayatları olan ünlü futbolcu Yasin ile Yeşil’in buluşan yollarının hikayesini anlatan Bir Sevdadır dizisi, 13 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de TRT1’de 7. bölümüyle ekrana gelecek.

Yasin’in Tufan’a saldırması, düğünde başlayan büyük kavganın fitilini ateşlerken, düğün yerinde büyük bir karmaşa yaşanırken Yeşil, müştemilatta onu alıkoyan Ünal’ın adamından kurtulmaya çalışmaktadır.

Düğündeki kavga, nezarette son bulurken, Yeşil Ünal’ın adamından nasıl kurtulacağını düşünmektedir.

Bir dizi olayın ardından cezaevinde yazdığı mektupta Ayça’ya yaşadıklarını anlatırken, çocuklarına gerçeği açıklamanın önemli olduğunu düşünmektedir.

Gülender, evde sıkı bir düzen uygulamış, çocuklarla ilgilenmek için sadece yeni bakıcılarının görevlendirilmesini uygun görmüştür. Velayetini almak için yeni planlar yapmaktadır.

Yasin, dopingten aklandıktan sonra yeni formayı giymenin heyecanını yaşarken, forma sponsorlarının Karlıcalar olduğunu öğrenir. Bu durumda ne yapacağını düşünmektedir.

Bir Sevdadır 7. bölüm

İki aile arasındaki gerginlik artarken, Tufan’ın annesi Hasret ile Menevşe ve Gülender’in yolu kermeste kesişir. Tufan, Menevşe ile karşılaşırken, İshak Ali lansmandan sonra yönetim kurulunu ikna etmeye çalışmaktadır. Ancak Cenap Ağa’nın hamlesi ne olacaktır? Yeşil’in gerçekleri açıkladığı mektup, birisinin eline geçecek midir?

Bir Sevdadır 7. bölüm fragman

Dizinin 7. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Bir Sevdadır 7. bölüm fragman izle.

YouTube video

Bir Sevdadır 7. bölümde neler olacak? Bıcakçı ve Karlıca aileleri arasında neler yaşanacak?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!