Bir Sevdadır dizisinin Yeşil’i Sude Zülal Güler’in cesur pozları! O pozları dudak ısırttı…

bir sevdadir dizisin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRT 1 ekranlarının etkileyici yapımı Bir Sevdadır, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Bu büyüleyici dizinin başrol oyuncuları arasında Sude Zülal Güler de yer alıyor. Güler, dizinin sevilen karakteri “Yeşil”i hayat vererek adından söz ettiriyor. Yeşil, hayatta en çok çocuklarına huzurlu ve güvenli bir yaşam sunmayı arzu eden bir anne.

Dizi hikayesinden ve karakterlerinden bağımsız olarak, Sude Zülal Güler’in sahip olduğu doğal güzellik de dikkatleri üzerine çekmekte. 25 Ağustos 2001 İstanbul doğumlu olan Güler, Makedonya kökenlidir. Oyunculuk kariyerine 2013’te “Çınar” dizisinde yer alarak adım atan Güler, 2018’deki “Keşif” filmiyle de beyazperdeye geçiş yapmıştır. Güler, Mayıs Kraliçesi ve Muhteşem Yüzyıl İsimsizler gibi popüler yapımlarda da rol aldı.

Güler’in iyi bir Instagram kullanıcısı olması ve platformda paylaştığı bazı cesur fotoğraflar, geniş çapta ilgi görmüştür. İşte o etkileyici pozlardan bazıları…

Bir Sevdadır dizisinin Yeşil’i Sude Zülal Güler’in cesur pozları! O pozları dudak ısırttı…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!