Aslı Enver Biyografisi

Doğum tarihi: 10.Mayıs.1984
Aslı Enver kaç yaşında: 39
Kilo & Boy:
Burcu: Boğa
Meslek: Dizi Oyuncusu, Sinema Oyuncusu
Aslı Enver doğum yeri: Londra, İngiltere

Aslı Enver Kimdir?

Aslı Enver, Londra’da yaşayan bir ailenin ikinci çocuğu olarak 10 Mayıs 1984’te dünyaya geldi. Babası bir tekstil işçisi olan Aslı Enver, annesi ve babası Londra’da eğitim amaçlı bulunurken evlenmişler. Enver’in bir erkek ve bir kız kardeşi vardır. Ailesiyle birlikte 12 yaşında iken İstanbul’a yerleşti ve burada Pera Güzel Sanatlar Lisesi’ni ve ardından İstanbul Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü tamamladı.

Aslı Enver, kariyerine 2003’te “Hayat Bilgisi” dizisiyle başladı. 2007’de popüler gençlik dizisi “Kavak Yelleri”de ana karakter Mine Ergun’u canlandırdı. Bu dizide İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç, Pelin Karahan, Sarp Apak gibi oyuncularla birlikte rol aldı.

Aslı Enver, 2007 – 2011 yılları arasında oynadığı “Kavak Yelleri”nin yanı sıra, 2012’de “Suskunlar” ve 2013’te “Kayıp” dizilerinde rol aldı. Ayrıca 2013 yılında gösterime giren “Tamam mıyız?” sinema filminde de oynadı.

Aslı Enver’in başarısı, ona Yapı Kredi, maviyeşil, Lescon ve Molped gibi markaların reklamlarında da rol alma fırsatı sundu.

Oyunculuk kariyeri boyunca Aslı Enver, 2014 yılında Buğra Gülsoy ve Alican Yücesoy ile “Bana Artık Hicran De“ adlı dizide, 2016’da “Kış Güneşi” adlı dizide Şükrü Özyıldız ile birlikte başrol oynadı. Bu dizilerde birçok ünlü isimle birlikte rol aldı.

Aslı Enver, 2012’de Birkan Sokullu ile evlendi, ancak 2015’te boşandılar. 2014 yılında “Kardeşim Benim” adlı filmde Murat Boz ile iş birliği yaparak, bu çalışma sırasında birlikte olmaya başladılar. 2019’da Boz’dan ayrılan Enver, eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri’yle yeni bir ilişkiye başlamış, ancak bu birliktelik beklediği gibi gitmedi ve bir süre sonra sona erdi.

Aslı Enver, 2022’de Berkin Gökbudak ile evlendi ve oyunculuk kariyerine “İstanbullu Gelin” dizisinde Süreyya Boran karakterini canlandırarak devam etti.
Canlı Tiyatro, Pera Tiyatrosu ve Haliç Üniversitesi’nde çeşitli oyunlarda sahne almasının ardından, Aslı Enver birçok film ve dizide rol almayı sürdürdü. Bunlar arasında “Sen Yaşamaya Bak”, “Babil”, “İstanbul’lu Gelin”, “Öteki Taraf”, “Kış Güneşi”, “Mutlu Ol Yeter” ve “Kardeşim Benim” gibi yapımlar bulunuyor.

Aslı Enver haberleri

Aslı Enver, Aslı Enver biyografisi, Aslı Enver hayatı, Aslı Enver özgeçmişi, Aslı Enver hakkında, Aslı Enver doğum yeri
Aslı Enver fotoğraf, Aslı Enver video, Aslı Enver resim, Aslı Enver kimdir?, Aslı Enver kaç yaşında?, Aslı Enver nereli,
Aslı Enver memleketi


Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!