Pelin Sönmez Biyografisi

pelin sonmez

Pelin Sönmez Doğum tarihi: 7 Nisan 1988
Pelin Sönmez kaç yaşında: 36
Pelin Sönmez Kilo & Boy: 45 & 1,60
Pelin Sönmez Burcu: Boğa
Pelin Sönmez Meslek: Dizi Oyuncusu
Pelin Sönmez doğum yeri: Ankara

Pelin Sönmez Kimdir?

Pelin Sönmez, 27 Nisan 1988’de İstanbul’da dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu’ndan Turizm ve Seyahat İşletmeciliği Bölümü’nden mezun oldu.

Jimnastik ve dans eğitimlerini tamamlayan Pelin Sönmez, çeşitli dans gruplarıyla çalıştı. Babasının gitar çalıp şarkı söylemesi, onun müziğe olan ilgisini artırdı. 14 yaşında, MMC adlı müzik kanalında VJ’lik yaparak pop müzik dünyasına adım attı. Ünlü pop şarkıcısı Mansur Ark’ın 2004’te çıkardığı “Gazla Gitsin” klibinde dans eden kızlardan biri olarak yer aldı.

2007’de “Tek Yönü” adında bir müzik albümü çıkaran Pelin Sönmez, beklediği popülerliği elde edemediğinden dolayı oyunculuk kariyerine yöneldi.

2008-2011 yılları arasında Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen ve diğerleriyle birlikte “Akasya Durağı” adlı komedi dizisinde Osman Ağa’nın kızı Dilek’i canlandırdı. Bu rolüyle izleyiciler tarafından sevildi.

2009’da ünlü sanatçı Murat Dalkılıç ile ilişki yaşayan Pelin Sönmez, 2012’de ayrıldı. 2014’te iş adamı Cengiz Çolak ile Los Angeles’ta evlendi. Eski sevgilisi Murat Dalkılıç ile yaptırdığı dövmeyi silmek istemesi nedeniyle 2016’da Cengiz Çolak’tan boşandı.

27 Ekim 2017’de vizyona giren “Yanlış Anlama” adlı filmde Günel rolünü üstlendi.

Pelin Sönmez, 2018’de Cem Çandar ile evlendi. 2023 yılında ise evliliği sona erdi.

Pelin Sönmez filmografisi

  • 2017 Yanlış Anlama – Günel
  • 2012 Atlılar – Adsız Bey’in Sevgilisi
  • 2012 Alev Alev – Ahenk
  • 2008-2012 Akasya Durağı – Dilek

Pelin Sönmez haberleri.


Pelin için Yapılan Aramalar

Pelin Sönmez , Pelin Sönmez  biyografisi, Pelin Sönmez  hayatı, Pelin Sönmez  özgeçmişi, Pelin Sönmez  hakkında, Pelin Sönmez  doğum yeri, Pelin Sönmez  fotoğraf, Pelin Sönmez  video, Pelin Sönmez  resim, Pelin Sönmez  kimdir?, Pelin Sönmez  kaç yaşında?, Pelin Sönmez  nereli, Pelin Sönmez  memleketi

Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!