Wanda Nara Biyografisi

wanda nara

Doğum tarihi: 10 Aralık 1986
Wanda Nara kaç yaşında: 37
Kilo & Boy: 57 & 1,68
Burcu: Yay
Meslek: Avukat, Feminist Aktivist, Hayırsever, Yazar
Wanda Nara doğum yeri: İstanbul

Wanda Nara Kimdir?

Wanda Nara, 10 Aralık 1986 tarihinde Buenos Aires, Arjantin’de dünyaya geldi. Televizyon sunucusu, model ve spor menajeri olarak kariyer yapmıştır. Oyunculuk ve dans alanındaki yetenekleri, 2005 ve 2006 yıllarında “Humor en Custodia” adlı tiyatro oyununda yardımcı oyuncu ve dansçı olarak sahne almasıyla başlamıştır. Bu performansı, cast ajanslarının dikkatini çekmiş ve televizyon şovlarında yer almasına olanak sağlamıştır.

2006-2007 yılları arasında “King Corona” adlı başka bir tiyatro oyununda rol almış, ancak başrol oyuncusu tarafından taciz edildiği iddiasıyla projeden ayrılmıştır. 2007’de “Patinando por un Sueño” adlı reality şovuna katılarak dans yeteneklerini sergilemiş ve daha sonra yerel talk şovlarda konuk olarak yer almıştır.

Wanda Nara, 2008’de Arjantinli futbolcu Maxi López ile evlenmiş ve 2011’de İtalya’ya taşınmıştır. İtalya’da, oyunculuk ve modellik gibi çeşitli alanlarda faaliyet göstermiştir. 2013’te Maxi López ile boşanmış ve üç çocuğu Valentino López, Benedicto López ve Constantino López dünyaya gelmiştir.

Maxi Lopez ile boşandıktan sonra, Arjantin milli futbol takımında oynayan Mauro Icardi ile evlenmiştir. Bu evlilikten Isabella Icardi ve Francesca Icardi Nara adlı iki çocuğu dünyaya gelmiştir. Aynı zamanda 2015 yılında Mauro İcardi’nin menajeri olmuş ve İcardi’nin 2019’da İnter’den Paris Saint-Germain’e transferinde etkili bir rol oynamıştır.

Wanda Nara Kaç Yaşında? Wanda Nara Yaş Günü Ne Zaman?

Wanda Nara 38 yaşında olup, Arjantin’de 10 Aralık 1986 tarihinde doğmuştur.

Wanda Nara haberleri.

Wanda Nara , Wanda Nara  biyografisi, Wanda Nara  hayatı, Wanda Nara  özgeçmişi, Wanda Nara  hakkında, Wanda Nara  doğum yeri, Wanda Nara  fotoğraf, Wanda Nara  video, Wanda Nara  resim, Wanda Nara  kimdir?, Wanda Nara  kaç yaşında?, Wanda Nara  nereli, Wanda Nara  memleketi


Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!