Yağmur Tanrısevsin Biyografisi

Doğum tarihi: 24.Ağustos.1990
Yağmur Tanrısevsin kaç yaşında: 33
Kilo & Boy:
Burcu: Başak
Meslek: Dizi Oyuncusu, Sinema Oyuncusu
Yağmur Tanrısevsin doğum yeri: Mersin

Yağmur Tanrısevsin Kimdir?

Yağmur Tanrısevsin, 24 Ağustos 1990’da Mersin’de dünyaya geldi. Yerel bir Mersinli olan Tanrısevsin, eğitiminin ilkokulundan lisesine kadar bütün seviyelerini Mersin’de tamamladı. Üniversiteyi kazandığı zaman 2010 yılında İstanbul’a taşındı ve hâlâ Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nde öğrencidir.

Craft Oyunculuk Atölyesi’nde eğitimine başladıktan bir sene sonra, ‘Adını Feriha Koydum’ dizisinde rol almak için ajanstan gelen teklifi kabul etti ve 2011 yılında oyunculuk hayatına başladı. Bu dizide Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy, Vahide Gördüm ve Metin Çekmez ile birlikte başrolü paylaştı.

2013’te Bambi marka reklamlarının yüzü oldu. Aynı yılın sonlarına doğru, ‘Güneşi Beklerken’ adlı dizide Emre Kınay, Hande Doğandemir ve Kerem Bursin ile başrolü paylaştı. 2013 ve 2014 yıllarında ise “Kaçak” dizisinde Tülay karakterini canlandırdı ve Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Birgören, İnanç Konukçu, Hasan Küçükçetin, Burak Deniz gibi oyuncular ile beraber çalıştı.

2015’in Ekim ayında, Birol Güven’in yapımcılığını üstlendiği ve Korhan Bozkurt’un yönettiği “Mayıs Kraliçesi” adlı dizinin kadrosunda yer aldı. Bu dizide Hatice Aslan, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı, Burak Hakkı, Kazım Akşar, Derya Şensoy, Serhan Onat ve Erkan Taşdöğen gibi isimlerle birlikte rol aldı.

Kariyerinde edindiği ödüller arasında Ayaklı Gazete Televizyon Ödülleri’nden “En İyi Gençlik Dizisi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülü bulunmaktadır. Buna ek olarak, Bambi, Koleston, Sephora ve FLO gibi markaların reklamlarında yer aldı.

Yağmur Tanrısevsin ayrıca “Katran”, “Geniş Aile Yapıştır”, “Bana Baba Dedi”, “Kaçak”, “Adını Feriha Koydum”, “Pis Yedili, “Kalbim Seni Seçti” ve “Aşk Ağlatır” gibi filmlerde ve televizyon dizilerinde rol aldı. En son 2022’de “Üçüncü Gün” ve 2021-2022’de “Kalp Yarası” gibi projelerde yer aldı.

Yağmur Tanrısevsin haberleri

Yağmur Tanrısevsin, Yağmur Tanrısevsin biyografisi, Yağmur Tanrısevsin hayatı, Yağmur Tanrısevsin özgeçmişi, Yağmur Tanrısevsin hakkında, Yağmur Tanrısevsin doğum yeri
Yağmur Tanrısevsin fotoğraf, Yağmur Tanrısevsin video, Yağmur Tanrısevsin resim, Yağmur Tanrısevsin kimdir?, Yağmur Tanrısevsin kaç yaşında?, Yağmur Tanrısevsin nereli,
Yağmur Tanrısevsin memleketi


Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!