Burcu Esmersoy’dan hayati ile ilgili dikkat çeken açıklamalar

burcu esmersoydan di 6
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Son zamanların en dikkat çeken ismi Burcu Esmersoy, sosyal medya üzerinden kazandığı gelirle herkesin dikkatini çekiyor. Geçtiğimiz aylarda muhteşem bir düğünle dünya evine giren Esmersoy, sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımlar ile büyük bir takipçi kitlesi elde etmeyi başardı. Çektiği fotoğraflar ve yaptığı sponsorlu içeriklerle adından söz ettiren Esmersoy, bu sayede oldukça yüksek miktarlarda gelir elde ediyor.

Esmersoy, hayatıyla ilgili bazı açıklamalarda da bulunarak takipçilerine samimi bir şekilde seslendi. “Artık istediğim olgunluğa eriştim, kendime acımasız davranmayı bıraktım” diyen ünlü sunucu, yaşadığı deneyimler sayesinde bugün bulunduğu konumu hak ettiğini ve zorluklarla dolu bir yolculuk sonrasında bu noktaya geldiğini söyledi. Yaşadığı hayatı bilmeyen insanların eleştirilerinin kendisini ilgilendirmediğini belirten Esmersoy, sadece sevdikleri ve değer verdiği insanların görüşlerini önemsediğini ifade etti.

Burcu Esmersoy’dan hayati ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!