Demet Özdemir sevenlerinin yüreğini ağzına getirdi! Şuan sağlık durumu…

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, bir süredir pek görünmediği için merak edilmiş ve sağlık sorunları yaşadığı söylentileri çıkmıştı. Özdemir, endişelenen hayranlarına sosyal medya üzerinden sağlığının iyi olduğunu duyurdu ve onları rahatlattı. #DemetÖzdemir #sağlık #güncelhaber

demet ozdemir sevenl
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Adım Farah” televizyon dizisindeki dikkat çeken performansından sonra bir süre görünmeyen Demet Özdemir, sevenlerini bir hayli meraklandırmıştı. Final yapan dizinin ardından halk arasında pek görülmeyen ünlü oyuncunun sağlık sorunları yaşadığı konuşulmaya başlandı.

Evde istirahat edip sakin bir dönem geçiren ve takipçilerinden film önerileri alan Özdemir, sağlık durumuyla ilgili merak edilenleri bir süre sonra açıkladı. Pek çok kişi tarafından merakla beklenen haberi, yıldız oyuncu sosyal medya üzerinden paylaştı.

Favori oyuncularının sağlık durumunu endişeyle takip eden hayranlarına Demet Özdemir, Merak edenler için, çok şükür şu an çok iyiyim. Lütfen kendinize dikkat edin.” şeklinde bir mesajla rahatlatıcı bilgi verdi.

Öte yandan, bu dönemde dinlenme fırsatı bulan yetenekli sanatçının hangi projeyle ve ne zaman ekranlara geri döneceğiykonusu ise henüz belirsizliğini koruyor.

Demet Özdemir sevenlerinin yüreğini ağzına getirdi! Şuan sağlık durumu…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!