Ebru Polat’tan, Tarkan’ın hit Şarkısına iddialı klip!

#EbruPolat, Tarkan'ın popüler hit şarkısı "Şımarık" şarkısını yeniden yorumladı ve enerjik bir klip yayınladı. Çalışmanın prodüktörlüğünü üstlenen Hayrettin Güneş, klibin yönetmenliğini Teoman Topçu üstlendi.#Tarkan #Şımarık #YenidenYorumlama

ebru polat tarkan
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ebru Polat, hem enerjisi hem de aykırı tarzı ile sürekli olarak dikkatleri üzerine çeken bir şarkıcı olarak bilinir. Kendine özel söylemi ve cesur duruşu ile tanınan Polat, bu kez Tarkan’ın ikonik şarkısı “Şımarık”ı yeniden yorumladı.

Bu yeniden yorumlamayla şarkıya kendine özgü enerjik dokunuşunu getiren popüler sanatçı, şarkının gücüne güç katıyor. Her zamanki gibi Sezen Aksu’nun imzasını taşıyan bu kült şarkı, Hayrettin Güneş’in prodüktörlüğünde ve Grand Müzik etiketiyle Polat’ın hayranlarına sunuldu.

ebru polat simarik

Bu yeniden yorumlanan hit parçanın genel koordinatörlüğünü Selim Seven yürütürken, dağıtım ve dijital pazarlama ise sounderland tarafından gerçekleştirildi. Klip, Teoman Topçu’nun iddialı yönetmenlik anlayışı ile ayrı bir boyut kazandı. Erhan Bayrak’ın aranjörlüğünü yaptığı şarkının mix ve mastering işlemlerini ise Barış Büyük gerçekleştirdi.

Ebru Polat – Şımarık

Sanatçının yeniden yorumladığı Şımarık şarkısını aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak izleyebilirsiniz.

Ebru Polat – Şımarık izle.

YouTube video

Ebru Polat’tan, Tarkan’ın hit Şarkısına iddialı klip!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!