Efsane dizi La Casa de Papel 6. sezon gelecek mi?

la case de papel gerigelecek mi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çok kısa sürede büyük bir hayran kitlesi oluşturan La Casa de Papel, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir ilgiyle takip edildi. Repertuarından birkaç yıl önce çıkan bu dizi, hâlâ geniş bir hayran kitlesine sahip ve hakkında çeşitli söylentiler devam ediyor. La Casa de Papel’in 6. sezonunu bekleyenler de mevcut. acaba bu iddialar doğru mu? Aşağıda, “La Casa de Papel 6. sezonu gelecek mi?” sorusuna verdiğimiz yanıtları bulabilirsiniz.

Dizi, Álex Pina tarafından yaratıldı ve ilk bölümü 2017’de gösterime girdi. Kısa sürede popüler olmayı başaran La Casa de Papel, “Profesör” liderliğindeki bir ekibin İspanyol Kral Darphanesi ve İspanyol Merkez Bankası’nı soyma hikâyesini detaylarıyla anlatıyor. Yüksek beğeni toplayan bu dizi, 5. sezonu ile 2021’de final yapıp ekranlara veda etti. Bazıları dizinin sona ermesini doğru bulurken, bazı hayranları ise oldukça üzdü. Ancak hala bir sonraki sezonun geleceğine inanan optimistler var.

Bu kişilere son dönemde umut olan bir iddia ise Netflix’in görkemli bir dizi olan La Casa de Papel’in 6. sezonunu duyuracağı şeklinde. Ancak, bu sorunun cevabını vermek gerekirse, ne yazık ki La Casa de Papel’e yeni bir sezon gelmeyecek. Dizinin yeni sezonuna dair sosyal medyadaki söylentiler ve paylaşımlar maalesef gerçek dışıdır.

Efsane dizi La Casa de Papel 6. sezon gelecek mi?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!