Efsanevi futbolcu, heyecan verici dizi “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın kadrosuna katılıyor

httpswww.ensonhab 676
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATV ekranlarının neredeyse durmayan kalp atışlarıyla dolu olan dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam“, son bölümüyle izleyicilerine adrenalin yüklü bir deneyim sundu. Dizi, izleyicisi için pek çok gerilim dolu anı peş peşe getirirken, yeni karakterlerin eklenmesi ve yaşanan olaylar karşısında izleyiciler şaşkına döndü.

Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ali Seçkiner Alıcı, Ozan Akbaba ve Ragıp Savaş gibi tecrübeli aktörlerin başrollerde yer bulduğu “Ben Bu Cihana Sığmazam” dikkat çeken yeni oyuncuları kadrosuna dahil etmeye devam ediyor.

Ozan Akbaba’nın ünlü Azeri işadamı karakteri Emir Gardaşov ile diziye katılımı, diziye olan sadık hayranları arasında büyük bir beğeni yarattı.

Bir döneme damgasını vuran, bir zamanlar Beşiktaş’ın vazgeçilmezlerinden olan ve şimdi TV ekranlarında yer bulacak olan bir isim de diziye katıldı, Serenay Aktaş “Ben Bu Cihana Sığmazam” kadrosunda!

Bir zamanlar futbol sahalarında boy göstermiş ve daha sonra oyunculuğa geçiş yapmış olan Serenay Aktaş, bu heyecan verici diziye son katılan oldu. Dizide, Emir Gardaşov’un partneri olarak rol alacak olan Aktaş, ayrıca önceki yıllarda Survivor All Star yarışmasına katılmış olan bir isim.

Efsanevi futbolcu, heyecan verici dizi “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın kadrosuna katılıyor
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!