Evlilik komedisi ‘Mutluyuz’ filminin afişlerini sosyal medya üzerinden izleyiciler seçti!

httpswww.snobmaga 176
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

25 Film’in yapımcılığını üstlendiği, İbrahim Büyükak’ın hem yazıp hem yönettiği ve Yasemin Sakallıoğlu ile birlikte başrolünü paylaştığı ‘Mutluyuz‘ filminin afişleri yayınlandı. Dört adet film afişini Yasemin Sakallıoğlu sosyal medya hesabından paylaştı. 4 adet film afişi toplamda 150 bin beğeni aldı. En çok beğeni alan 2 afiş film afişi olarak kullanılmasına karar verildi.

Mutluyuz filmi konusu nedir?

Ferhat ve Aslı, yakın arkadaşlıklarını daha da derinleştirmeye karar verirler çünkü her ikisi de sevgilileri tarafından aynı dönemde terk edilir. Evliliklerinin üçüncü yılına geldiklerinde, ilişkilerinde sıkıntılar baş gösterir. Ferhat, ilişkilerini canlandırmak için Aslı’ya sürpriz bir tatil planı yapar. Ancak, tatilin gerçek amacı, çift terapisi yapılan özel bir otele gitmektir.

Aslı ve Ferhat, bu terapide diğer çiftlerle bir araya gelerek ilişkilerini yeniden değerlendirirler. Ancak, bu terapi seansları beklenmedik bir komedi ve eğlenceli bir maceraya dönüşür.

Başarılı oyuncular İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu’nun başrollerinde oynadığı”Mutluyuz” filminde Başak Parlak, Anıl İlter, Tolga Evren, Rahmi Dilligil, Buse Kara, Efe Deprem, Banu Fotocan ve Camilla Duarte Çakır da yer alıyor.

29 Aralık’tan itibaren sinemalarda gösterime girecek olan bu film, seyirciyi eğlenceli bir evlilik ve aile komedisiyle baş başa bırakacak.

Mutluyuz – Teaser (29 Aralık’ta Sinemalarda)

YouTube video
Evlilik komedisi ‘Mutluyuz’ filminin afişlerini sosyal medya üzerinden izleyiciler seçti!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!