Gaddar dizisi ilk bölüm ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaddar dizisi nerede yayınlanacak? Gaddar 1. Bölüm izle!

gaddar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çağatay Ulusoy’un başrolünde olduğu Gaddar dizisinin merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı. Eğer bir değişiklik olmazsa, dizi yeni yılın ilk cuma akşamı ekranlarda olacak. Gaddar dizisinin ilk bölümü ne zaman yayınlanacak, saat kaçta ve hangi kanalda olacak? Ayrıca, Gaddar dizisi hangi kanalda ve nerede izlenebilecek? Detaylar aşağıda…

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın başrollerini paylaştığı Gaddar dizisinden yayınlanan ilk fragman büyük bir heyecan yarattı. Eğer bir değişiklik olmazsa, dizinin ilk bölümü yeni yılın ilk cuma akşamı ekranlarda seyirciyle buluşacak. Peki, Gaddar dizisi ilk bölümü ne zaman yayınlanacak, saat kaçta ve hangi kanalda? Ayrıca, Gaddar dizisi hangi kanalda ve nerede izlenebilecek? Tüm detaylar aşağıda…

gaddar dizisi ilk gramani

Gaddar di̇zi̇si̇ i̇lk bölüm ne zaman, saat kaçta, hangi̇ kanalda?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, büyük bir ilgi çeken Gaddar dizisi, eğer bir değişiklik olmazsa, yılın ilk cuma akşamı FOX TV ekranlarında seyircisiyle buluşacak. Başlangıç tarihi henüz resmi olarak duyurulmasa da, ilk fragman FOX TV’nin sosyal medya kanallarında paylaşıldı.

Gaddar dizisinin izleyiciyle saat 20.00’de FOX TV’de buluşması bekleniyor. Ancak yayın günü henüz kesinlik kazanmış değil.

Gaddar di̇zi̇si̇ nerede yayinlanacak, hangi̇ kanalda?

FOX’un imzasını taşıyan Ay Yapım’ın heyecanla beklenen dizisi ‘Gaddar’ın ilk tanıtımı sonunda izleyiciyle buluştu. Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın başrollerini paylaştığı dizi, sert atmosferiyle dikkat çekiyor. ‘Gaddar’ dizisi, FOX TV ekranlarında yayınlanacak ve planlanan yayın saati 20.00. Ancak, yayın günü henüz netlik kazanmış değil.

Gaddar 1.bölüm izle!

Gaddar dizisinin ilk fragmanı artık izleyiciyle buluştu. Gaddar dizisinin tüm yeni bölümleri ve fragmanları, resmi Gaddar Dizi Youtube Kanalı üzerinden paylaşılacaktır.

Gaddar Dizi Youtube Kanalı‘nı ziyaret etmek için buraya tıklayın!

Gaddar İlk Teaser!

YouTube video
Gaddar dizisi ilk bölüm ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaddar dizisi nerede yayınlanacak? Gaddar 1. Bölüm izle!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!