Gönül Dağı 118.bölüm de neler olacak?

httpswww.ensonhab 19
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


TRT 1’in ilgi gören yapımı “Gönül Dağı“, birbirinden etkileyici bölümleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Anadolu’nun derinliklerinde geçen, samimi ve dokunaklı hikayeleri ile izleyenlerin gönüllerine dokunan dizi, bir yandan etkileyici oyunculukları ile beğeni toplarken, bir yandan da içerdiği sürprizlerle izleyicileri kapıda tutmayı başarıyor. Beğenilen dizinin başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu gibi yetenekli oyuncular yer alıyor.

Duygusal sahneleri ile izleyicileri ekranlara kilitleyen dizinin son bölümünde, ana karakterlerimiz Veysel ve Kenan’ın babalarının olduğu acı haber, hayranlarına gözyaşı dökmüştü. Ancak yeni bölümde izleyicilere beklenmedik bir sevinç haberi verilecek. Yeni bölümde gerçekleşecek olaylarla izleyicilere hoş bir sürpriz yapılacak.

“Gönül Dağı”nın heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanında; Düğüncü Muammer’in ölümünün ardından yaşanan duygusal dalgalanmalar sürerken, tüm bu hüzne meydan okuyan bir sevinç haberi gelir. Asuman, evlilikleri süresince eşi Ramazan’a karnında taşıdığı bebeğin müjdesini verir. Bunun yanı sıra, Selma Öğretmen’e doğum günü sürprizi yapan Taner’in jesti de izleyicilere unutulmaz anılar yaşatacaktır. İşte “Gönül Dağı”nın 118. bölüm fragmanı şu şekilde…

Gönül Dağı 118. Bölüm Fragmanı

YouTube video
Gönül Dağı 118.bölüm de neler olacak?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!