Gülben Ergen’in Damarına Basan Yorum: “İşin tam olarak neydi?”

gulben ergenin damar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Gülben Ergen, sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Sahneden karelerini ve yer aldığı projeleri paylaşarak takipçileriyle iletişim halinde olan Ergen’in, 5.4 milyonu aşkın bir takipçi kitlesi bulunuyor. Her paylaşımı ise kısa sürede büyük ilgi görüyor.

Gülben Ergen, geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu gibi zaman zaman da eleştirilerin hedefi haline geliyor. Gündeme dair yaptığı yorumlar, bazı kişilerin tepkisini çekebiliyor. Bunun son örneği ise bir sosyal medya kullanıcısının Ergen’i eleştiren paylaşımı oldu. Kullanıcı, “Gülben Ergen ne iş yapıyor? Mesleki tanımını yapabilecek birisi var mı?” şeklinde sitem dolu bir mesaj yayınladı.

gulben ergenin damarına basan yorum

Bu eleştiriye sessiz kalmayan Gülben Ergen ise şu yanıtla karşılık verdi: “30 yıldır oyunculuk ve yorumculuk yapıyorum. Sahneye çıkıyorum ve bir marka yüzüyüm. Aynı zamanda 12 senede 50 anaokulu açan derneğin kurucusu ve başkanıyım. Vergimi ödeyen, ülkeme faydalı bir insanım. Peki, siz hangi meslekle uğraşıyorsunuz?”

Bu yanıtıyla Ergen, kendi mesleki deneyimlerini ve topluma yaptığı katkıları hatırlatarak eleştirilere karşı duruşunu ortaya koymuş oldu. Her ne kadar zaman zaman eleştirilse de Gülben Ergen, sanat ve sosyal sorumluluk alanındaki başarılarıyla oldukça aktif ve tanınan bir isim olarak kariyerine devam ediyor.

Gülben Ergen’in Damarına Basan Yorum: “İşin tam olarak neydi?”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!