Hande Erçel’in Leopar desenli elbisesine yorum yağdı!

hande ercel leopar k
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıldız oyuncu Hande Erçel, sahip olduğu etkileyici oyunculuk becerilerine rağmen zaman zaman eleştirilere tabi tutulsa dahi, özel hayatıyla ve romantik ilişkisi sayesinde sürekli olarak gündeme gelmeyi başarıyor. Son bir yıla damga vuran bu romantik ilişki, sosyete dünyasının tanınan isimlerinden Hakan Sabancı ile yaşanıyor. Ancak, Erçel bu sefer kişisel tarzı ve giyim seçimleri nedeniyle konuşuluyor.

Bir mücevher markasının İstanbul’da bulunan prestijli bir otelde ‘Çin Yeni Yılı’ adlı özel etkinliğe katılan Erçel, leopar desenli bir elbise giyerek herkesi büyüleyerek gecenin en çok konuşulan ismi oldu. Elbisesi ve zarif duruşuyla tüm dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, etkinliğin fotoğraflarını da Instagram hesabında paylaştı.

Hande Erçel normalde dekolteli kıyafetler tercih etse de, bu seferki tercihi olan dekoltesiz leopar tarzı oldukça beğeni topladı. Oyuncu, sosyal medyada bu yeni tarzı ile takipçilerinden pozitif yorumlar almayı başardı.

Hande Erçel’in Leopar desenli elbisesine yorum yağdı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!