Hande Erçel’in minibüs fotoğrafları sosyal medyayı kasıp kavurdu

hande ercelden sosya
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hande Erçel adından sürekli söz ettirirmeyi başarıyor. Son zamanlarda oyunculuğu üzerinde tartışmalar olsa da, Erçel kendisini ifade etmeyi bilen bir isim olarak öne çıkıyor. VIP minibüs içerisinde çekilen pozlarıyla çok konuşulan ünlü oyuncu, sosyal medya taraftarlarının ilgisini çekmeyi başardı.

Bu yeni paylaşımlar üzerine takipçilerinin yoğun bir şekilde beğeni ve yorumlarda bulunduğu görüldü. Bu fotoğraflarda özellikle siyah bir dekolteli elbisesiyle dikkat çeken Erçel, bu tarzını beyaz ceketi ve uzun çizmeleriyle tamamlamış.

Hande Erçel, minibüs pozu verdiği bu fotoğrafların sosyetenin tanınmış ismi Hakan Sabancı’nın minibüsünde çekildiğini belirtti. Erçel ve Sabancı arasındaki ilişki de magazin gündemini meşgul eden diğer konular arasında.

Ancak, bu sevimli çiftin fotoğrafları bir yana, Erçel’in dört gün önce Sabancı ile yaşadığı ilişkinin birinci yılı için Instagram’da paylaştığı mesaj da dikkat çekiciydi – “En sevdiğim tüm anılarım seninle, daha fazlasını biriktirmek için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Hande Erçel’in minibüs fotoğrafları sosyal medyayı kasıp kavurdu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!