Hazal Kaya’dan vefat eden kedisi için duygulandıran veda paylaşımı: “Ağlıyorum”

hazal kayadan duygul
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Ünlü oyuncu Hazal Kaya, 12 yıl boyunca baktığı kedisi Leyla’yı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Hem oyunculuk performansıyla hem de özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Kaya, Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Leyla’nın yattığı yere bakarak ağladığını ifade eden Kaya, “Benim güzel kızım, 12 yıllık ev arkadaşım, Leyla’m. Yetişkin hayatımızın tamamında sen vardın. Birlikte büyüdük, ailemiz büyüdü, çocuklara birlikte baktık, bir an olsun elimi bırakmadın, hepimizi çok sevdin” dedi.

Kaya, paylaşımında Leyla ile olan anılarını da paylaştı. “Teşekkür ederim benim güzelim. Yatağın hep yattığın yerine bakarak ağlıyorum sadece. Bu özlem hiç bitmeyecek biliyorum. Seni çok seviyorum” sözleriyle de duygularını dile getirdi.

Hazal Kaya’nın bu duygusal paylaşımı, takipçileri tarafından da duygulu bir şekilde karşılandı. Özellikle köpek ve kedi sahiplerinin yoğun ilgi gösterdiği paylaşıma, binlerce beğeni ve yorum geldi. Birçok takipçi, Kaya’ya başsağlığı dilerken, hayvan sevgisini ön plana çıkaran bu paylaşımın duygusal bir anı olduğunu belirtti.

Hazal Kaya’nın bu acı kaybı, onun özel hayatındaki duyarlı ve hayvansever yönünü bir kez daha gözler önüne serdi. Ünlü oyuncunun bu zor zamanda sevenleri ve seveni olmayan bazı insanlara da hayvan sevgisini hatırlattığı söylenebilir. Leyla’nın yokluğu uzun süre hissedilecek gibi gözüküyor.

Hazal Kaya’dan vefat eden kedisi için duygulandıran veda paylaşımı: “Ağlıyorum”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!