Hazar Ergüçlü’nün pavyon sahnesi hazırlığı! Provanın kamera arkası görüntüleri

Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisi 'İnci Taneleri'nin tanıtım filmiyle ekranlara dönecek olan Hazar Ergüçlü, Dilber karakterinin dans sahneleri için özel bir kampa girmiş. Anadolu Ateşi'nde uzun yıllar görev yapmış olan Elif Erol'dan ders alan Ergüçlü, haftada en az dört gün çalışarak karakteri için hazırlık yapmış. İnci Taneleri'nde Ergüçlü'ye eşlik eden Erol, hem dans koreografilerinin sahibi hem de oyuncu olarak kadroda yer alıyor. #HazarErgüçlü #İnciTaneleri #DansPerfomansı

hazar erguclu nun pa
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnci Taneleri dizisindeki pavyon dansı sahnesiyle uzun süredir gündemde olan Hazar Ergüçlü‘nün dans eğitimini kimden aldığı sonunda gün yüzüne çıktı. Yılmaz Erdoğan’ın uzun bir aranın ardından ekranlara döneceği ‘İnci Taneleri’ dizisinin ‘Dilber’li tanıtım filmi, sosyal medyada büyük bir ilgiyle karşılandı.

Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü’nün dans performansı tanıtımda büyük övgü topladı. Ergüçlü’nün bu etkileyici dans performansında kiminle çalıştığı ise herkesin merakını cezbetti.

Ortaya çıkan bilgilere göre, Hazar Ergüçlü, dizideki pavyon sahneleri için özel ders almak üzere adeta bir kampa girmiş. Anadolu Ateşi’nde eğitmen ve dansçı olarak uzun yıllar görev yapmış olan Elif Erol’dan ders alan Ergüçlü, prova görüntülerini paylaştı.

hazar erguclu nun pa 1

‘Dilber’ için haftanın en az dört gününü ve uzun saatlerini çalışmalara ayıran Hazar Ergüçlü, dans eğitiminin yanı sıra ‘zil’ çalmayı da öğrenmiş. Elif Erol ile uzun saatler süren provalar yaparak karakterin tüm detaylarına odaklanan Ergüçlü, sosyal medya hesabından da bir fotoğraf paylaşarak çalışma sürecini paylaştı.

Dizideki tüm dans koreografilerini hazırlayan Elif Erol, aynı zamanda kadroda yer alarak Hazar Ergüçlü ve diğer oyunculara dans, ifade ve mimik dersleri veriyor.

Hazar Ergüçlü’nün pavyon sahnesi hazırlığı! Provanın kamera arkası görüntüleri
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!