İlk kez anne olacak olan Songül Öden’den hamilelik pozu!

songul oden hamile
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu Songül Öden, ilk kez anne olmaya hazırlandığı bu süreçte karnı burnunda fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Aras Bulut İynemli’nin başrolünde olduğu “Atatürk” dizisinde Mustafa Kemal’in annesi Zübeyde Hanım’ı canlandıran Songül Öden, 2020 yılında iş insanı Arman Bıçakçı ile yaptığı ikinci evliliği sonrasında hamilelik heyecanını yaşıyor.

Şu anda sekiz aylık hamile olan 44 yaşındaki oyuncu, doğuma günler kala karnı burnunda pozlarını takipçileriyle paylaştı. Öden’in cam kenarında dışarı bakarken çekilen fotoğrafına hayranlarının beğenileri yağdı. Güzel oyuncu, fotoğrafına “Biz” notunu düştü.

songul oden hamile pozu

Hamilelik süreciyle ilgili daha önce yaptığı açıklamada Songül Öden, bu dönemi “Bizim için mucizevi bir yolculuk” olarak nitelendirmişti.

Ünlü sanatçı, “Bebeğin cinsiyeti kız. Beş aydır taşınmaya çalışıyorum. Taşınmaktan daha kötü olan şey hamileyken taşınmakmış. Bunu çeken bilir. dedi

İlk kez anne olacak olan Songül Öden’den hamilelik pozu!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!