Kirli sepeti 10.bölüm de neler olacak?

httpswww.magazink 66
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapımcılığını Med Yapım’ın, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği, “Kirli Sepeti” 10.bölümüyle 3 Aralık Pazar günü saat 20.00’de Fox TV’de seyirciyle buluşacak. Kirli sepeti 10 bölümde şu olarlar olacak;

Hayriye, Songül ve Medine, toplumun ezikliklerine artık karşı gelmeye karar verirler. Kalbi parçalanan Hayriye, Kıymet’in yüzünü ortaya çıkararak işverenlerine taraf seçme çağrısında bulunur. Bu durum, seçiminin Hayriye’nin hangi tarafında duracağı kadar önemlidir. Kendine sürekli iftira atan, Murat oradayken bir melek, yokken bir şeytan olan Aylin’den bıkan Medine, arkadaşlarının yardımi ile sadece dürüstlüğü ile değil, güzelliği ile de dikkat çekmeye karar verir.

Kendi çocuklarının başı asla öne eğilmesin diye, kendi başını sürekli öne eğen Songül, artık Yılmaz ve Canan’a rağmen başını eğmemeye ve dik durmaya karar verir. Ancak, en mutlu gününde tekrar yaşamına büyük bir gölge düşer.

Kirli sepeti 10.bölüm de neler olacak?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!