Kızılcık Şerbeti 44.bölüm de neler olacak?

httpswww.ensonhab 335
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızılcık Şerbeti Türk televizyonlarının en popüler yapımlarından biri haline gelmiştir. İlk gösteriminden bu yana, dizinin heyecan dolu hikayesi ve çarpıcı oyunculuk performansları ile geniş bir izleyici kitlesi tarafından büyük ilgi toplamıştır.
Ceren Karakoç, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman ve Sibel Taşçıoğlu gibi yetenekli isimlerin başrolleri paylaştığı dizi, her yeni bölüm ile izleyicilerin merakını daha da artırıyor.

44. bölüm fragmanında, bizleri büyük bir gelişme bekliyor. Dizi evreninde, hali hazırda Alev ve Abdullah’ın aşkı bomba etkisi yaratırken, şimdi de Kıvılcım’ın evlilik bombası patlıyor. Abdullah, ailesi ile yüz yüze geliyor ve beklenmedik bir anda Alev beliriyor, ancak ailesinin bu duruma tepkisi oldukça sert oluyor.

Karşılaştığı tepkiye rağmen, Alev başka bir sürprizle karşılaşacak, kendi ailesi de ona büyük bir tepki gösterecek ve evden kovma kararı alacaklar.
Bütün bu gelişmeler yaşanırken, yepyeni bir aşk hikayesi Kızılcık Şerbeti’nin evreninde doğuyor.

Ömer’in hasta yatağında olduğu bu dönemde, Kıvılcım yeni bir aşka yelken açıyor ve Ertuğrul ile evlilik kararı alıyor.

Kızılcık Şerbeti’nin 44. bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz…

Kızılcık Şerbeti 44. Bölüm 1. Fragman

Kızılcık Şerbeti 44.bölüm de neler olacak?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!