Kızılcık Şerbeti oyuncusu diziden mi ayrıldı? Diziden ayrılan oyuncu kim?

Kızılcık Şerbeti adlı popüler dizide önemli bir ayrılık yaşandı. Diziden ayrılan oyuncu, Nursema'yı düğün günü camdan atan İbrahim'i oynayan Berkay Akdemir oldu. Akdemir, ATV ekranlarında yayınlanan Aldatmak dizisinin kadrosuna dahil oluyor. Bu ayrılık, izleyiciler arasında büyük bir merak konusu haline geldi. #kızılcıkşerbeti #atv #ayrılık

kizilcik serbeti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızılcık Şerbeti oyuncusu diziden mi ayrıldı? Diziden ayrılan oyuncu kim? Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim, Cem Bender, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Meltem Baytok ve Nursel Köse’nin başrollerini paylaştığı Aldatmak dizisinin kadrosu genişliyor. Diziye son olarak Yalı Çapkını’nda oynayan Berkay Akdemir katıldı. Ancak, merak edilen soru şu: Kızılcık Şerbeti oyuncusu diziden mi ayrıldı? Diziden ayrılan oyuncu kim?

berkay akdemir

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNDEN AYRILAN OYUNCU KİM?

Yıldız Tunç, Atilla Özel ve N. Selena Çağlayan’ın kaleme aldığı dizinin yeni bölümüne Berkay Akdemir katılıyor. Kızılcık Şerbeti’nde Nursema’yı camdan atan İbrahim’e hayat veren Berkay Akdemir, Aldatmak’ta “Emrah Kulu” rolünü oynayacak. Emrah, Ecem Çalık Bereketoğlu’nun canlandırdığı Nedret ve Işıltı Su Alyanak’ın canlandırdığı Ahsen kardeşlerin belalısı olarak diziye dahil olacak. Dizinin yönetmeni Murat Saraçoğlu, iki kardeşin Güzide’den yardım isteyeceğini belirtti.

Kızılcık Şerbeti oyuncusu diziden mi ayrıldı? Diziden ayrılan oyuncu kim?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!