Kızılcık Şerbeti’nin tesettürlü Görkem’i Özge Özacar’dan cüretkar pozlar! “Sen neymişsin”

Kızılcık Şerbeti'nin yeni oyuncusu Özge Özacar, tesettürlü Görkem karakteriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Özacar'ın sosyal medyada paylaştığı cesur pozlar büyük ilgi görüyor. #ÖzgeÖzacar #KızılcıkŞerbeti #CesurPozlar"

kizilcik serbeti nin 10
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güzel oyuncu Özge Özacar, Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde tesettürlü bir karakter olan Görkem’i canlandıracak. Özacar, daha önce Kısmet dizisindeki Melike karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Şimdi ise Kızılcık Şerbeti ile yeniden ekranlara dönüyor.

özge özacar

Özge Özacar’ın güzelliği ve oyunculuğu sayesinde dikkatleri üzerine çeken dizi, izleyicilerini büyülemeye devam ediyor. Özacar, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla da adından söz ettiriyor. Takipçi sayısını artırarak zirveye tırmanan oyuncu, güncel ve samimi paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

özge özacar

Dizide Görkem karakterini canlandıran Özge Özacar, deri mini eteğiyle kamera karşısına geçti. Özacar’ın cesur kareleri sosyal medyada büyük ilgi gördü. Takipçileri, “Yandı buralar”, “Güzelliğin beden bulmuş hali”, “Maşallah” gibi yorumlarla Özacar’ı övgüyle karşıladı.

Kızılcık Şerbeti’nin tesettürlü Görkem’i Özge Özacar’dan cüretkar pozlar! “Sen neymişsin”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!