Masterchef All Star’da bu hafta Kırmızı takım galip geldi

masterchef all star 1 2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir hafta boyu Macera dolu bir mücadeleye sahne olan Masterchef All Star’da kırmızı ve mavi takım nefeslerini tutarak yarıştı. Bu defa mavi takımın liderliğini Alican yürütürken, kırmızı takımı yöneten Batuhan oldu. Bu haftanın sonunda kırmızı takım, 3-0’lık ezici bir üstünlükle galip geldi. Bu sonucun ardından mavi takımda sadece Cemre eleme adayı olmayı başardı.

Sonraki bireysel yarışda Batuhan eleme potasına girdi. Masterchef’te ilk defa altı adayın potada olduğu yarışmada ilk görev, yaratıcı bir tabak hazırlamaktı. Bu kez yarışmacılara bottarga ve kuzu kulağı sunuldu ve bu iki üründe tabakların odağında olmak üzere 45 dakikalık bir süre verildi.

Gecenin en başarılı tabakları Hasan ve Barbaros’u destanlarını yazdı. İlk aşamada bu hafta ikili, gelecek hafta için yerlerini garanti altına almış oldu.

Kalan son dört kişi olan Dilara, Batuhan, Esra ve Alican, Danilo şefin ‘Linguistico’ adlı eserini taklit etmek zorunda kaldılar. Yarışmacılara için 55 dakikalık bir süre ayrıldı. En etkileyici tabağı Esra yapmayı başardı ve açık ara lider oldu. Esra’nın ardından Batuhan en iyi ikinci tabağı yaptı.

Son ikiye Dilara ve Alican’ın kalması ve Masterchef All Star’a Alican’ın veda etmesi bir hayli duygusal anlara sebep oldu.

Jürinin Alican’a dair duygusal yorumları da gözlerden kaçmadı. Mehmet Şef onun asla kimseyi yarıda bırakmadan hep bir beyefendi olduğunu belirtti ve onun sakladığını iddia ettiği bir rahatsızlığın bulunduğunu ekledi. Danilo Şef Alican’ın karşılaştığı zorlukları gülümseyerek karşıladığını ve onun arkasında olduklarını ifade etti. Somer Şef ise, “Mücadele ruhunla herkesi etkiledin. Sen çok değerlisin, senin nezaketin ve duruşun hepimizi etkiledi, seni özleyeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Alican, gönül rahatlığıyla vedalaştı ve “Mümkün olduğunca olumlu bir etki bırakabilmek adına buradaki görevimi tamamladım. Güzel bir örnek olduğumu düşünüyorsanız, bu beni çok mutlu eder” sözlerine yer verdi. “Mümkün olduğunca mükemmeli hedefleyerek, başarılı bir şekilde yol alacağım” diye ekledi.

Masterchef All Star’da bu hafta Kırmızı takım galip geldi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!