MasterChef Türkiye All Star’dan bir isim daha veda etti

httpswww.magazink 85
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri koltuğunda oturduğu popüler yemek yarışması MasterChef Türkiye All Star‘ın yeni etabında, bir yarışmacının daha vedası izleyicileri üzdü. Yarışmacılar arasında Eren, Esra, Tolga ve Dilara bulunan son elemede, Tolga yarışmadan elendi ve hatırlanacak bir akşam oldu.

Yarışmacıların iki aşamalı bir süreçten geçtiği ve yarışmacıların yaptığı yemeklerin puanlandığı bir etkinlikle karşı karşıya geldiler. Dilara ve Esra, bu zorlu etkinliğin ardından 38 puan alarak, son 10’da yerlerini korumayı başardı. Eleme turuna kalan son iki isim ise Eren ve Tolga oldu. Somer Sivrioğlu’nun gözetimindeki eleme turunda, Eren ve Tolga, Uskumru Dolması yapmayı denediler. Yapılan puanlama sonucunda Tolga, 36 puan toplarken, 39 puan toplayan Eren ile yollarını ayırmak zorunda kaldı.

“Elenmek, Tolga için acı bir deneyimdi ancak bu durum onun değerini ve yeteneğini azaltmadı. ” Ben senden çok eminim, adam gibi adamsın” diye konuşan jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, Tolga’nın zekası ve yeteneği hakkında övgüler yağdırdı ve mutfak dünyasında bir geleceği olacağına olan inancını ifade etti.

Yarışmaya veda eden Tolga, ileride kendi dükkanını açma planı olduğunu ve MasterChef All Star’ın, bu hayalini gerçekleştirmek için bir fırsat sunduğunu belirtti. 11. olarak elenen Tolga’nın gidişiyle, son 10’da kalan yarışmacılar Esra, Tahsin, Sergen, Hasan, Cemre, Kıvanç, Barbaros, Batuhan, Eren ve Dilara oldu.

MasterChef Türkiye All Star’dan bir isim daha veda etti
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!