Melisa Aslı Pamuk, Cem Karaca’nın hayatını işleyen filmi hakkında samimi itiraflarda bulundu  

httpswww.snobmaga 135
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi, şimdiden büyük bir merakla bekleniyor. Filmde, sevilen sanatçı Cem Karaca’nın hayatının detaylarına ayna tutulurken, onun eşi ve çocuğunun annesi Feride Balkan karakterine hayat veren Melisa Aslı Pamuk, rolüyle ilgili duygularını ilk defa dile getirdi.

Pamuk, Cem Karaca ve Feride Balkan çiftinin ilişkisine dair, “İlk görüşte bu denli yoğun bir bağın oluşumu, onların uzun yıllar boyunca birbirlerine duydukları aşk beni derinden etkiledi” sözleri ile duygularını ifade etti.

Yüksel Aksu’nun yönetmen koltuğuna oturduğu, Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya’nın ortaklaşa yaptığı bu büyük projede, sanatçının oğlu Emrah Karaca’nın annesi Feride Balkan rolünü üstlenen Melisa Aslı Pamuk, filmle alakalı hiçbir detayı es geçmedi.

melisa asli pamuktan cem karaca ile ilgili flas itiraf

Hollanda doğumlu olan Pamuk, Cem Karaca’nın şarkılarının kendisine çocukluğundan kalma anılar hatırlattığını, biyografik filmleri sevdiğini ve bu tarzda projelerin farklı bir heyecan verdiğini söyledi. Scripti ilk kez okuduğunda kendisini en çok etkileyen unsurun Cem Karaca’nın özgürlüğü ve yaşam biçimi için verdiği mücadele olduğunu ekledi.

Sinema ve televizyon ekranlarının deneyimli isimlerinden olan Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman ve Melisa Döngel, Kubilay Tuncer gibi değerli oyuncular da filmde yer alacak.

Filmde Cem Karaca karakterine sinema dünyasının başarılı ismi İsmail Hacıoğlu hayat verecek. Deneyimli oyuncular Fikret Kuşkan ve Yasemin Yalçın ise Mehmet Karaca ve Toto Karaca rolleri ile izleyicinin karşısına çıkacaklar.

Melisa Aslı Pamuk, Cem Karaca’nın hayatını işleyen filmi hakkında samimi itiraflarda bulundu  
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!