Melisa Döngel zayıflama sırrını açıkladı: Aralıklı oruç

melisa dongelin zayi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Melisa Döngel, sosyal medya paylaşımları, oynadığı roller ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Fit bir görünüme sahip olan ve sergilediği kusursuz vücutla takipçilerini kendine hayran bırakan Döngel, zayıflama taktiğini paylaştı. Vereceği ipucu “16 saatini aç geçirip, sadece bir öğünde istediğini yeme” oldu.


Döngel, aralıklı oruç pratiği uyguladığını belirtti. “16 saat boyunca yemek yemiyorum, verimli bir öğünde istediğim kadar yiyorum” dedi. Melisa’nın bu tekniği, kendi vücut özelliklerine göre uyarlanmış gibi görünüyor ve bu pratiği uygulamaya devam ederken enerjik ve canlı kalmayı başarıyor.


Son günlerde bir televizyon programına katılan Melisa Döngel, estetik operasyonlarını da tek tek ele alarak, herkesin kendisine karşı anlayışlı olması gerektiğini ifade etti. “Çenemde dolgu, yanaklarında dolgu ve dudaklarımda dolgu var. Bir de botoks yaptırdım. Aslında tamamen kendi kimliğimden çıktığım söylenebilir. Ama bunlar benim tercihlerim ve herkesin kendi kararlarına saygı duyması gerektiğine inanıyorum” dedi.

Melisa Döngel zayıflama sırrını açıkladı: Aralıklı oruç
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!