Merve Boluğur’un mini şortlu pozu sosyal medya da gündem oldu

merve bolugur mini s
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merve Boluğur, sosyal medya hesaplarından yaptığı göz alıcı ve bazen şaşırtıcı paylaşımlarıyla, genellikle hayranlarının dikkatini çekmeyi başarıyor. Eski günlerini özleyen hayranlarını her seferinde şaşırtmayı başaran Boluğur, neredeyse her seferinde sosyal medya ajandasına ışık tutuyor.

Artık daha az ekranda görünen, ancak medyadaki tartışmalarda hala ön planda olan Boluğur, son zamanlarda oldukça ilginç bir görüntü ile dikkat çekti. Boluğur, bir mini şort ve üstsüz haliyle bir poz vererek bu pozu kendi sosyal medya hesabında paylaştı.

Bu tarz gösterişli pozlarına alıştığımız, her seferinde sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken Merve Boluğur, bu kez de adından söz ettirmeyi başardı. Bu son paylaşımına karşı sosyal medya kullanıcılarından bir dizi yorum geldi. Bazıları Boluğur’un bu pozunu, Amerikalı pop yıldızı Britney Spears’ın çılgınca pozuyla karşılaştırdı. Diğer bazı kullanıcılar ise “Britney’a dönüşmekten endişe ediyoruz.” ve “Artık tamamen çılgına döndün!” gibi yorumlarla Boluğur’a karşı endişelerini dile getirdiler.

Merve Boluğur’un mini şortlu pozu sosyal medya da gündem oldu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!