Nefes Yer Eksi İki konusu ne? Nefes Yer Eksi İki oyuncu kadrosunda kimler var?

httpswww.ensonhab 322
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün gösterime giren “Nefes Yer Eksi İki” filminin konusu ve oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu’nun üstlendiği film, 15 Aralık’ta seyirciyle buluştu ve hemen dikkat çekti. Nefes Yer Eksi İki filmiyle ilgili detaylar sosyal medyada yoğun ilgi görüyor.

Başrollerini Murat Yıldırım ve İlker Aksum’un paylaştığı film, 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde geçiyor. ‘Nefes Yer Eksi İki‘ filminin konusu ve oyuncu kadrosu, izleyiciler tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Filmin vizyona girmesiyle birlikte yoğun bir arama trafiği başladı.

Nefes Yer Eksi İki konusu nedir?

“Nefes Yer Eksi İki” filmi, senarist Hakan Evrensel’in gerçek yaşamdan esinlenen “Yer Eksi İki” kitabına dayanarak sinemaya uyarlandı. Hakan Evrensel’in yazdığı senaryonun yönetmenliğini üstlenen isim ise Ozan Uzunoğlu oldu.

1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde geçen film, üç farklı karakterin kesişen hikayelerine odaklanıyor. Karakolun sevilen komutanı Tayfun Yüzbaşı, yönetim becerileri, pratik zekası ve dostça tavırlarıyla tanınan bir liderdir. Tayfun Yüzbaşı’nın ana hedefi, zorlu coğrafyayı herkes için güvenli bir hale getirmektir.

Nefes Yer Eksi İki oyuncu kadrosu kim?

Nefes Yer Eksi İki filminin oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci, Eren Hacısalihoğlu, Begüm Akkaya, Yasin Çam, Bestemsu Özdemir, Cezmi Baskın, Burak Sergen, Erdal Cindoruk, Bulut Akkale, Rıdvan Aybars Düzey, Doğanay Ünal, Emrah Doğan gibi isimler yer alıyor.

Nefes – Yer Eksi İki fragman

YouTube video
Nefes Yer Eksi İki konusu ne? Nefes Yer Eksi İki oyuncu kadrosunda kimler var?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!