Oğuzhan Koç tatil için Amsterdam’a gitti

oguzhan koc amsterda
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Geçtiğimiz yaz şarkıları ve sahne performanslarıyla büyük bir çıkış yakalayan Oğuzhan Koç, yoğun ve üretken bir dönem geçirmişti. Konserlerle dolu dolu geçen bir sezonun ardından şarkıları müzik listelerinde üst sıralarda yer almayı sürdüren Koç, bir süreliğine mola vermeye karar verdi ve tatil için Amsterdam’ı tercih etti.

Oğuzhan Koç, bir hafta boyunca arkadaşlarıyla birlikte Amsterdam’ı keşfetmeye çıktı. Şehir turu yaparken bol bol bisiklete binen ve turistik yerler gezme fırsatı bulan Koç, bu güzel tatil anılarını sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi. Hayranları, Koç’un Amsterdam fotoğraflarına yoğun bir ilgi gösterdi ve tatilini keyifle takip etti.

Oğuzhan Koç’un müzik dünyasındaki başarısı sadece kendi şarkıları ve konserleriyle sınırlı kalmıyor. Sanatçı dostlarına da eserler vererek onların albümlerinde de yer alıyor. En son olarak, Ebru Gündeş’in merakla beklenen “Aşığım Hala” albümünde yer alan Oğuzhan Koç, Gündeş’e “Dünden Beri” adlı şarkısını verdi. Koç, aldığı güzel yorumlar karşısında da oldukça mutlu olduğunu belirtti.

Oğuzhan Koç tatil için Amsterdam’a gitti
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!