Özge Özpirinçci’den Alina Boz hamile mi? sorusuna açıklama: “Bilmiyorum, yok öyle bir şey”

alina boz hamile mi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanlarda magazin dünyası, ünlülerin düğün törenlerine odaklanmış durumda. Bu seferki olay ise Umut Evirgen ve Alina Boz çiftinin düğünü oldu. İkilik, bir süredir birlikte olan ve aralık ayında evlenen bir çift. Düğünleri ise hoş bir sürprizle geldi. Teknede gerçekleşen törenlerini sadece 90 kişiyle paylaşan çift, oldukça romantik bir atmosfer yaratmayı başardı. Üstelik yemek menülerini tanınmış şef Somer Sivrioğlu’nun hazırladığı da dedikodular arasında.

Ancak düğünden sonra ortaya atılan bir iddia, magazin gündemini oldukça hareketlendirdi. Alina Boz’un hamile olduğu söylentileri herkesin dikkatini çekti. Konu hakkında çiftin yakın arkadaşı olan Özge Özpirinçci, bir açıklama yaparak söylentileri yalanladı. Basın mensuplarının “Alina Boz ve Umut Evirgen bebek mi bekliyor?” sorusunu yöneten Özpirinçci, “Bilmiyorum, yok öyle bir şey” diyerek iddiaları reddetti.

Bu açıklama, Alina Boz‘un hamile olduğu haberlerinin tamamen spekülasyon olduğunu ortaya koydu. Çiftin düğün fotoğrafları ve mutlu anları, sosyal medyada da büyük bir ilgiyle karşılandı.

Özge Özpirinçci’den Alina Boz hamile mi? sorusuna açıklama: “Bilmiyorum, yok öyle bir şey”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!