Petek Dinçöz’ün takılarının değeri dudak uçuklattı! 4.5 milyon TL

Popüler şarkıcı Petek Dinçöz, Kıbrıs'ta verdiği konser öncesinde 150 bin dolar değerindeki pahalı takılarıyla dikkat çekti. #PetekDinçöz #Konser #Mücevherat

petek dincoz un taki
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çocuğunu dünyaya getirdikten ve işadamı Serkan Kodaloğlu ile evlilikten sonra, gözlerden uzak bir yaşam sürmeye başlayan ve sahneleri bırakan sanatçı Petek Dinçöz, sonrasında boşanma kararı aldı ve sahnelere geri dönüş yaptı. Sekiz yıl süren bir aradan sonra, 2022’de ilk defa konser verdi.

Geçen sene çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile dünya evine giren ve 43 yaşındaki popüler şarkıcı, son zamanlarda Kıbrıs’ta bir otelde konser verdi. Rakiplerini konser boyunca sürpriz bir şekilde değil, konser öncesinden itibaren taşıdığı takılarla terletecek bir hamle yaptı.

Konser öncesinde gazetecilere konuşan Petek Dinçöz, pahalı yanıyla dikkat çeken bu elmas takıları ilk kez taşıdığını belirtti. Dinçöz’ün yanındakiler de bu iddialı takıların değerinin, yaklaşık 150 bin dolar (yaklaşık 4.5 milyon TL) olduğunu belirttiler.

Konserini tamamladıktan önce sahnede enerjik bir performansla seyircilerini coşturan Petek Dinçöz, bu özel anı hayranlarıyla da paylaştı. Harika görünen ünlü sanatçıya, hayranlarından çok sayıda beğeni ve olumlu yorum yapıldı. Üstelik, sahnede son trend olan Dilber dansı da Dinçöz’ün repertuarındaydı.

Petek Dinçöz’ün takılarının değeri dudak uçuklattı! 4.5 milyon TL
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!