Safir 15.bölüm de neler olacak?

httpswww.magazink 190
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Safir dizisi Kapadokya’nın ileri gelen ailelerinden olan Gülsoy ailesinin bir gecede değişen ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavları ile kaybolma hikayesini anlatan güncel bir dizi. Safir 15.bölüm 11 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’de ATV’de seyircisiyle buluşuyor.

Safir dizisinin heyecan dolu 15. bölümünde; Yaman ve Ateş’in arasındaki gerginlik, Feraye ile ilgili tartışma sebebiyle tırmanırken, Yaman, farkında olmadıkları bir suikastçının hedefine düşer ve vurulur.

Kendisine büyük öfke ve nefret duyan Feraye, çocuğunu kaybetmesinin baş sorumlusu olan Bora’nın karşısına çıkar. Bu esnada Ateş, Gülfem’in silahlı saldırı anını Vural’ın yanında geçirdiğini öğrenir ve bu durumun nedenini araştırmaya başlar. Ancak daha önemli bir soru vardır, acaba Vural annesi ile ne gibi bir bağ içerisindedir? Vural, Gülfem’den babası olduğunu öğrendiği gerçeği Ateş’e anlatabilecek mi?

Diğer yandan, tüm müştemilat sakinleri, kovulmuş durumdadır. Sadece Şermin, Ömer’in zaafını kullanarak özel hemşire olarak kalabileceğine dair bir güvence elde eder. Ömer ise heyet raporuyla akıl sağlığının yerinde olduğunu belgelendirir.

Feraye, hayatının en çetin günlerini yaşar. Ne konakta ne de müştemilatta hoş karşılanmaz. Yaman’la birlikte yeni bir hayat planlamaya karar verirler. Bununla eş zamanlı olarak Aleyna, Bora ile sırlı bir şekilde çıkmaya devam ediyor. Aleyna’nın bu planı, Yaman ve Feraye ikilisini nasıl etkileyecek acaba?

Ayrıca, Ateş, gece yolculuğu sırasında birine denk gelir. Bu kişi, arabasıyla yol ortasında kalan genç ve çekici bir kadındır. Bu tesadüfi karşılaşmanın ne tür sonuçlara yol açacağını zaman gösterecek. Güneş kimdir ve hikayesi ne olacak?

Safir 15.bölüm de neler olacak?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!