Seçim sonrası Müjde Ar’dan Orhan Gencebay’a gönderme: “Balkon boş kalmasın”

Yerel seçim sonuçlarının ardından Müjde Ar, AK Parti'yi destekleyen ünlü sanatçı Orhan Gencebay'a sosyal medya hesabından gönderme yaptı: ''Balkonlar boş kalmasın, Gencebay’a bir ‘Bir Teselli Ver’ çağrısı yapalım." #seçimsonuçları #MüjdeAr #OrhanGencebay

secim sonrasi mujde
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerde, milyonlarca yurttaşın oy kullanma hakkını yerine getirdiğini gördük. Oy verme işlemini tamamlayan vatandaşlar, sonuçların açıklanmasını büyük bir sabırsızlıkla beklediler.

Kendi performansını 2019 yılındaki seçimlerle kıyasladığımızda, CHP’nin rakibine ciddi bir puan farkı atarak 36 belediye kazandığını gördük. AK Parti ise bu yarışı 23 belediye kazanarak ikinci olarak tamamladı.

secim sonrasi mujde 1

Turkiye geneli sonuçlara baktığımızda, AK Parti’nin 11 şehir ve İstanbul’da 9 ilçeyi CHP’ye bıraktığını gördük. Seçimlerin sona ermesinin ardından ünlü isimlerden de sosyal medya platformlarında paylaşımlar geldi. Bu isimlerden biri de Müjde Ar idi.

secim sonrasi mujde 2

AK Parti’yi destekleyen ünlü sanatçı Orhan Gencebay’a sosyal medya hesabından bir gönderme yapan Müjde Ar, “Balkon boş kalmasın Gencebay’ı çağırsın ‘Bir Teselli Ver’i söylesin…” dedi.

Seçim sonrası Müjde Ar’dan Orhan Gencebay’a gönderme: “Balkon boş kalmasın”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!