Seda Bakan’ın baby shower çıkışı ortalığı kasıp kavurdu! Yorum üstüne yorum yağıyor

Seda Bakan'ın eleştirel baby shower yorumları sosyal medyada geniş yankı buldu. Trendlere damga vuran Bakan, "bu tür partilere ayrılan maliyetleri eleştirdi ve gelenek ve göreneklerimize ters" dedi. #SedaBakan #BabyShower #YeniBiriGörüş

seda bakan in baby s
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2014’te Ali Erel’le evlenen ve 2019’da Leyla, 2022’de de Ela isimli çocuklarını dünyaya getiren Seda Bakan‘ın, bebeğinin doğumunu kutlama yöntemleri hakkında verdiği röportaj doğum öncesi partilere yeni bir bakış açısı getirdi. Bu, özellikle sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça olumlu karşılandı.

Berfu Yenenler’in popüler YouTube programına katılan Seda Bakan, baby shower partileri hakkındaki düşüncelerini hiç saklamadı. Bakan, çocukları için doğumdan sonra 40 mevlütü okuttuğunu ve baby shower partilerinde hediye beklentisi içinde olmanın ayıp olduğunu ifade etti.

seda bakan in baby s 1

Bakan, “Kimden hediye bekleyip, onlara eksiklerini ben mi sipariş edeceğim? Bu, bizim gelenek ve göreneklerimize ters. Misafirler zaten eli boş gelmeyecek, hediye listesi çıkarmak ve insanlara yük olmak gereksiz. Hediye alacağına çocuklarının eksiklerine yatırım yap. Üzüldüğüm şey; bu partilere ayrılan bütçe.” diye ekledi.

seda bakan in baby s 2

Ayrıca Bakan, bu tür partilere ayrılan maliyetleri eleştirdi ve cinsiyet açıklama partileri yaptırmanın da gereksiz olduğunu dile getirdi.

seda bakan in baby s 3

Bu sözleri üzerine Berfu Yenenler, kişilerin doğru maddiyatta gelmeleri durumunda baby shower partilerini mantıklı bulduğunu söyledi ancak aynı zamanda maliyetli olduğunu kabul etti.

seda bakan in baby s 4

Seda Bakan, bu açıklamalarıyla kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Oyuncu, “tipik bir Türk annesi” ve “hem yöresel adetlerine hem ahlaki değerlere bağlı bir kadın” olarak övüldü.

seda bakan in baby s

Seda Bakan’ın baby shower çıkışı ortalığı kasıp kavurdu! Yorum üstüne yorum yağıyor
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!