Selim Gülgören’den Ramazan ayında alkol kullanan gençlere sitem etti: Yapmayın Allah aşkına

Sanatçı Selim Gülgören, Instagram hesabından yaptığı bir video ile Ramazan ayında halka açık yerlerde alkol tüketen gençlere sitemde bulundu. #SelimGülgören #Ramazan #Saygı

selim gulgoren den r
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Selim Gülgören, hit şarkıları Cennet, Tarihe Gömdüm ve Zaafımsın ile tanınan, Türk müzik dünyasının sevilen ismi, Kadıköy’deki gençlerin Ramazan ayında alkol tüketimine cesur bir sitemde bulundu. Sanatçı, Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir video paylaşımında bu duruma dikkat çekerek duygularını dile getirdi.

Gülgören, “İstanbul’un Kadıköy semtinde caddelerde dolaşan herkesin elinde içki şişeleri var. Ben de bu topraklarda doğdum ve büyüdüm. Gençlik yıllarımda, 19-20 yaşlarımda bile asla Ramazan ayında bu şekilde bir saygısızlıkta bulunmadım.

Ben de bir şarkıcıyım, ben de mekanlarda sahne alıyorum. Ancak Ramazan ayında saygı duymak gerekir. Eğer orucunuzu tutmuyor ve inançlarınıza göre yaşamıyorsanız bile, saygı göstermelisiniz. Özgürlük, saygısızlık anlamına gelmez.” diye ifade etti.

Sanatçı, gençlere bir çağrıda bulunarak, “Aileleriniz ve büyükleriniz sizlere ‘Bu ülkede çoğunluğu Müslüman olan bir topluluk yaşıyor. Onların Ramazan ayı oldukça önemlidir. Göz önünde açıkça alkol tüketmeyin, eğer içecekseniz bunu uygun yerlerde yapın.’ demiyor mu? Lütfen, bir an önce bu davranışınızı gözden geçirin. Sanki Amerika’yı oluşturmaya çalışıyormuş gibi bir algı oluşturuyorsunuz, ancak bu doğru bir yol değil.” şeklinde konuştu.

Şarkıcı Selim Gülgören, bu video ile gençlere, saygıya dayalı bir toplumun önemini vurgulayarak, özellikle Ramazan ayında dikkat edilmesi gereken inanç çerçevesine uygun davranışları hatırlatma amacı güdüyor.

Selim Gülgören’den Ramazan ayında alkol kullanan gençlere sitem etti: Yapmayın Allah aşkına
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!