Seren Serengil Işın Karaca’yı Sert Bir Dille Eleştirdi!

seren serengil isin 1 2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, katıldığı bir televizyon programında yaptığı, “Benim içimdeki sesi kısıyorum, sen ise bedenini sergiliyorsun” şeklindeki çarpıcı sözlerle dikkatleri üzerine çekmişti. Karaca’nın yorumu Seren Serengil‘i harekete geçirdi ve ünlü isim Karaca’yı hedef alan kritik sözlerini dile getirdi.

Seren Serengil, sosyal medyadan yayımladığı paylaşımda şunları ifade etti: “Senin kapasitenin elverdiği bu kadar!”

Hayallerindeki kim olabildiysen o olurdun Işın’ım, fakat yapamadığın için hoş kadınlara kin duyuyorsun… Sesi güzel olan birisini meşhur etmek, söylediği şarkının her bir notayı yüksek sesle çığırması anlamına gelmiyor. Düşündüğün cazibe ve beceriye sahip olmak için, şarkının tamamını söylerken dinleyici kitle çok kötü bir Afro-Amerikan gırtlak taklidi duyuyor ve bundan rahatsız oluyor gibi duruyor. Şarkı söylemek topluluklara gürlemek değildir ve her gürleyen şarkıcı olmak anlamına gelmez. Kendi yeteneklerini parlatmanın yolu, başarısız olunduğunda hatayı Gülşen ve Sıla’da bulmak yerine kendi hatalarını görmekten geçiyor. Suçu sendeyken kabul ve kendini kabullen, kapasiten burada ve bu zaten seninle mutlu ol.

Işın Karaca’nın, “Gülşen şarkıcılıkta bir bayandır, yazdığı sözler muhteşemdir. Ben de bir kız annesiyim ve herkesin belirli standartlarda davranması gerektiğini düşünüyorum. Kızıma, erkeklerin dikkatini çekmekten çok, aklını kullanmayı öğretiyorum. Bu ifadelerimden yalnızca belirgin kısımlarını hatırlıyor olmanızı istemem. Artık diğerlerinin kişisel görüntülerini tartışmaktan sıkıldım. Son kostümünü görmedim, cep telefonundan uzak durduğumu belirttim bu yüzden incelemedim iyi çalışmalar” sözleri, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

Seren Serengil Işın Karaca’yı Sert Bir Dille Eleştirdi!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!