Sinan Güleryüz eşi Özge Özder ile nasıl tanıştı?

ozge ozderin en ozel
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Sinan Güleryüz, geçenlerde Anadolu Yakası’nda bir sahne performansı gerçekleştirdi. Sahne performansı öncesinde soruları yanıtlayan Güleryüz, eşi Özge Özder ile müzikal projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Güleryüz, “Eşimle birlikte birçok şarkı hazırladık. Onun sesine, oyunculuğuna, kısacası ona olan hayranlığımı dile getirmek istiyorum. Sevgililer Günü’ne özel bir albüm üzerinde çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Güleryüz, “Özge ile beraber 15 şarkı üzerinde çalıştık. Bence Özge’nin sesi harikulade. Onun birçok sanatçıya kafa tutacak bir sesi var.” dedi.

Güleryüz, kendisinden daha eski olan birçok isimle çalıştığını ve bir yıla yakın bir dönem geçirdiğini belirtti. Devamında; İbrahim Tatlıses, Volkan Konak, Sertab Erener, Şebnem Ferah gibi isimlerle çalıştığını ifade etti.

Aynı zamanda, gösteri dünyasının zorlu yönlerini de dile getiren Güleryüz, bazı sanatçıların kaprisli tavrından bahsetti. Ancak, isim vermekten kaçındı ve herkesin farklı bir kültürde yetişip büyüdüğünü söyledi.

Bu ifadelerin yanı sıra, Sinan Güleryüz, bir güvenlik firmasında çalışırken bu sektöre geçiş hikayesini anlattı. Eşinin de bu sektörden tanıştıklarını belirten Güleryüz; Erzurum’da gerçekleştirilen bir etkinlikte karşılaştıklarını ve eğer öyle bir iş olursa onu koruyacağını ifade etti.

Son olarak, röportajda Güleryüz, “Şu anda Özge’nin en özel korumasıyım diyebilirim.” dedi.

Sinan Güleryüz eşi Özge Özder ile nasıl tanıştı?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!