Survivor’a gitmek için gün sayan Nagihan Karadere güç gösteri yaparak rakiplerine göz dağı verdi

survivor a gitmek ic
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Survivor’da mücadele ettiği yıllarda gösterdiği performansla adından söz ettiren Nagihan Karadere, All Star 2024 öncesi sıkı bir çalışma programına başladı. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sezon da hedefi şampiyonluk olan Karadere, güç gösterileriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Son antrenmanlarında kadın partnerini havada tutarak güç ve dayanıklılığını sergileyen Nagihan Karadere, bu anları Instagram hesabından paylaştı. Yere yatarak kadın partnerini el ve ayaklarından destekleyen Karadere, saniyelerce havada kaldırdığı partneriyle büyük bir başarıya imza attı. Bu gösterisiyle Survivor’daki rakiplerine meydan okuyan Nagihan Karadere, hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini gösterdi.

Nagihan Karadere’nin bu güç gösterisine eski yarışmacı Asena Demirbağ da sessiz kalamadı. Demirbağ, “Maşallahın var” diyerek Karadere’yi tebrik etti. Takipçileri de, “Gümbür gümbür geliyorsun” ve “Bu çalışmalara hak ettiğin şampiyonluk senin olsun” gibi yorumlarla ona desteklerini iletti.

Bu yoğun antrenman programıyla Nagihan Karadere, Survivor All Star 2024’te önemli bir sınav verecek gibi görünüyor. Bakalım Karadere, gücü ve azmiyle diğer yarışmacıları geride bırakarak şampiyonluk tacını takmaya hak kazanabilecek mi? Heyecanla beklenen yarışmanın başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.



Survivor’a gitmek için gün sayan Nagihan Karadere güç gösteri yaparak rakiplerine göz dağı verdi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!